De oorbellen trend du moment: more is more. Eén gaatje in je oor is niet genoeg! Meerdere gaatjes in je oor betekent dat je meer oorbelletjes tegelijk kunt dragen en dus helemaal los kunt gaan met mixen en matchen!

WAT IS DE MINIMUM LEEFTIJD VOOR HET SCHIETEN VAN OORGAATJES?

Wij hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig, ouders dienen aanwezig te zijn bij het schieten.

HOEVEEL KOST HET SCHIETEN VAN OORBELLEN?

Het schieten van de gaatjes vanaf €15,- per paar (afhankelijk van de oorbel). Wil je maar één gaatje laten schieten? Geen probleem natuurlijk, dan betaal je €10,-(afhankelijk van de oorbel).

HOE WERKT HET OORBELLEN SCHIETEN PRECIES?

Wij werken met het systeem van Studex 75 eenvoudig- snel – hygiënisch

De eerste oorbellen, waarmee de gaatjes gezet worden, zijn in steriele wegwerpverpakkingen verpakt. De precisie-instrumenten zijn heel eenvoudig en snel.

Het studex System 75 is nauwelijks voelbaar, bijna geheel geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: de oorbellen en de houder zitten in een enkel cartrigde, die direct in het instrument geplaatst kan worden. De cartrigde raakt nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge.

HOE VERZORG IK MIJN OORBELLEN NA HET SCHIETEN VAN GAATJES?

Goede verzorging van uw nieuwe gaatjes is zeer belangrijk. Let daarom goed op onze verzorgings-instructies.

HOE LANG MOET IK DE ZWEERKNOPJES INHOUDEN?

Wij adviseren de geschoten oorbellen minstens 6 weken te dragen voor je ze gaat vervangen. Draag de eerste 5 maandenalleen oorstekers als sieraad. De stift van de oorsteker zou van nikkelafgiftevrij chirurgisch staal of een ander anti-allergisch materiaal moeten zijn. Alle studex-oorbellen zijn optimaal als vervolg oorbel geschikt.

IS HET MOGELIJK OM MEERDERE OORGAATJES TE SCHIETEN IN HETZELFDE OOR?

Er worden alleen gaatjes geschoten in de oorlel en niet in het kraakbeen. schiet tot het derde gaatje in hetzelfde oor, mits hier genoeg ruimte voor is.

MOET IK EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR HET SCHIETEN VAN OORGAATJES?

Op dinsdag en donderdag kun je zo binnenlopen, alle andere dagen graag een afspraak maken (0161-231712) Op het moment van binnenlopen wordt wel gekeken naar de drukte in de winkel en het kan gebeuren dat je beter op een later tijdstip kunt terugkomen.

Gaatjes laten schieten?

Mail ons voor een afspraak!

Ik wil gaatjes